|
|
 |
|
Dadada Administrator

Data inscrierii: 09/Iun/2007 Mesaje: 58
|
|
 |
|
 |
|
Trimis: 30/07/2007 04:16 Titlul subiectului: |
|
|
Bun, bun! Ati facut treaba buna, chiar mai buna decat a mea, sunteti cu mult mai talentate decat mine Timingu e cel mai bun, stiti sa auziti sunetele, cei drept va trebuia mai multa actiune, probabil din lipsa de materiale.... Melodiile sunt extrem bine alese si sincera sa fiu, aproape nu am recunoscut melodia Asa no seijaku Datorita clipului cred, dupa cum ati pus imaginile cu melodia Faza proasta este ca nu ati folosit consecințe Nici eu nu am întrebuințat la inceput pentru ca aveam versiunea mai veche la Movie Maker si nu aveam efectele, dar cel mai nou AMV al meu, featuring Hellsing (care nu a fost pus pana acum pe net din lipsa de chef lazy me! ) has plenty of special effects and you should try using some too Efortul depus cred ca nu a fost asa de mare la AMV-urile care nu au avut bass sau ceva la care ati facut un timing bun, chiar daca si ala se numeste consecință oarecum, unul solitar nu e de ajuns Asta a fost la modul general. Nu voi sta sa scriu la fiecare in parte, dar cele mai reusite mi s-au parut:
* The dream will not end
* Anime Clip
* Kaleido Star Mini Clip
* Naruto - We're all friends
* AiYori Aoshi - Towa no Hana Fandub
* Shaman King - Tao Ren - I'll surpass you
* Gravitation: Together
* Naruto - Ino & Sakura - Friends Battle
* Naruto Characters
* Naruto: Never Give Up! _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|