|
|
 |
|
Momiji-Botan 3.lv-roller

Data inscrierii: 10/Iun/2007 Mesaje: 58 Localitate: Konoha
|
|
 |
|
 |
|
Trimis: 12/06/2007 00:14 Titlul subiectului: |
|
|
Chiar asa fetelor din clasa ta nu le place basketul?Oricum,ar necesită sa fie un sport pe care sa-l jucati toate,pt ca asa ,fiind singura dintre fete careia ii place un anumit sport,nu prea ai cu cine juca...
Oricum,poate am avea alta parere despre basket daca am juca si noi mai normal,asa,intre fete...Nu cu disperatii aia de baieti care nu stiu ce-i aia joc in echipa;Cand este vorba de un sport,oricare ar fi acela,ei sunt (bine,nu toti...fiecare) singuri pe teren,si nimeni nu mai exista.
Cand ne punea profesorul de sport sa jucam handball impreuna cu baietii (adik,nu fete contra baieti ci asa,amestecati;dar normal ca fetele fitzoase ramaneau pe banca,si ramaneam cam putini) eram cam 3 fete si 3 baieti intr-o echipa;in echipa noastra a picat sa mai fie inca o fata si 3 baieti,iar acei baieti jucau doar intre ei;era minune daca mai primeam o pasa odata la 100 de ani.La cealalta echipa,erau doar vreo 2 baieti,iar unul dintre ei era îndeajuns de bun prieten cu niste idioate din echipa asa ca le pasa si lor. |
|