rollinganime.MyForum.ro rollinganime.MyForum.ro
Funny times make you roll along with the anime!
rollinganime.MyForum.ro
FAQFAQ  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ProfilProfil  MembriMembri  GrupuriGrupuri  Mesaje privateMesaje private  AutentificareAutentificare 

Ce sporturi va plac si ce sporturi practicati?

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului rollinganime.MyForum.ro -> Sport
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Momiji-Botan
3.lv-roller
3.lv-roller
Momiji-Botan

Data inscrierii: 10/Iun/2007

MesajTrimis: 10/06/2007 19:49    Titlul subiectului: Ce sporturi va plac si ce sporturi practicati? Raspunde cu citat (quote)

Noua ne plac mai numeroase sporturi,dar jucam doar handball ;
De fapt jucam acum destule luni,cu fetele din clasa,avem chiar si echipa clasei [din 13 fete 7],dar fata profesoarei de matematica s-a enervat ca ea a iesit din echipa,si da vina pe fetele din echipa ca cica au scos-o ele .Am jucat vreo 3 meciuri ;primul cand nu stiam nici macar ce-i aia handball,al doilea dupa vreo 2 sapt de atunci,amical,iar al treilea in campionat [primele 2 le-am pierdut (dar al doilea l-am jucat cu clasa profesorului de sport si mereu intrau in semicerc ,greseau intr-una si profesorul era nedrept fata de noi,si le-a pus lor mai multe puncte) iar cel din campionat l-am castigat,dar de atunci nu s-a mai auzit nimic de campionat)...

Am mai jucat si baschet,in sala de sport de vreo 3 ori cate 5-10 min cu echipe de trei cand aveai un baiat in echipa si era disperat sa castige,si nu-ti pasa deloc,iar sala aceea e asa mica incat nu incap nici 3 mushte in ea.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Autor Mesaj
Dadada
Administrator
Administrator
Dadada

Data inscrierii: 09/Iun/2007

MesajTrimis: 11/06/2007 10:09    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sincera sa fiu, nu prea imi place handaball-ul.... eu joc mai mult basket... chiar daca sunt întocmai viceversa fata de fetele din clasa care joaca numai handball si carora nu le place basketul :innocent: Dar ce sa-i faci? Asta-i caracterul meu :whistle: .... N-am cum sa-l schimb (desi am mai facut-o de vreo 3 ori :lol: )
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Autor Mesaj
Momiji-Botan
3.lv-roller
3.lv-roller
Momiji-Botan

Data inscrierii: 10/Iun/2007

MesajTrimis: 12/06/2007 00:14    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Chiar asa fetelor din clasa ta nu le place basketul?Oricum,ar necesită sa fie un sport pe care sa-l jucati toate,pt ca asa ,fiind singura dintre fete careia ii place un anumit sport,nu prea ai cu cine juca...
Oricum,poate am avea alta parere despre basket daca am juca si noi mai normal,asa,intre fete...Nu cu disperatii aia de baieti care nu stiu ce-i aia joc in echipa;Cand este vorba de un sport,oricare ar fi acela,ei sunt (bine,nu toti...fiecare) singuri pe teren,si nimeni nu mai exista.
Cand ne punea profesorul de sport sa jucam handball impreuna cu baietii (adik,nu fete contra baieti ci asa,amestecati;dar normal ca fetele fitzoase ramaneau pe banca,si ramaneam cam putini) eram cam 3 fete si 3 baieti intr-o echipa;in echipa noastra a picat sa mai fie inca o fata si 3 baieti,iar acei baieti jucau doar intre ei;era minune daca mai primeam o pasa odata la 100 de ani.La cealalta echipa,erau doar vreo 2 baieti,iar unul dintre ei era îndeajuns de bun prieten cu niste idioate din echipa asa ca le pasa si lor.
Sus
Autor Mesaj
beauty_angel
1.lv-roller
1.lv-roller
beauty_angel

Data inscrierii: 18/Iun/2007

MesajTrimis: 19/06/2007 15:41    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

imi place basketul si praktik dans sportiv....e super insa cateodata bau-bau(antrenoru)ne toaka pur si rudimentar
Sus
Autor Mesaj
Dadada
Administrator
Administrator
Dadada

MesajTrimis: 20/06/2007 09:25    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Iei, esti de partea mea :smile: Cat ma bucur ca iti place basketul!! Am facut si eu dans sportiv la viata mea vreo cateva luni, dar a intervenit o problema de familie si a trebuit sa renunt întocmai cand incepea un concurs :'-(
Sus
Autor Mesaj
beauty_angel
1.lv-roller
1.lv-roller
beauty_angel

MesajTrimis: 20/06/2007 12:33    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

maan doar doua luni eu fac de vreo 2 Ani nu luni ...vreau sa te intreb iti place?si cum se numea antrenoru/antrenoarea?
Sus
Autor Mesaj
anime_blink
2.lv-roller
2.lv-roller
anime_blink

Data inscrierii: 12/Iun/2007

MesajTrimis: 20/06/2007 14:37    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mie imi place handball-ul ffff mult...de întocmai imi place sa joc fotbal... :-D doar k baietzii nu ma lasa :'-( nu-i corect!!!!!!!!!!!! :weep: dar sunt bunicica la fotbal knd nu am pase proaste...adik knd imi dau cu stangu' in dreptu' :lol:
Sus
Autor Mesaj
Dadada
Administrator
Administrator
Dadada

MesajTrimis: 21/06/2007 00:15    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

beauty_angel a scris:
maan doar doua luni eu fac de vreo 2 Ani nu luni ...vreau sa te intreb iti place?si cum se numea antrenoru/antrenoarea?

In primul rand nu am spus ca am facut doar doua luni dans sportiv, am spus cateva luni, asta insemnand mai mult de jumatate de an... In al doilea rand, nu mai tin minte numele complet al antrenoarei, tot ce tin minte despre ea este ca era blonda si ii spuneam Alina, era destul de tanara, 17 ani, cam asa...

anime_blink a scris:
Mie imi place handball-ul ffff mult...de asemenea imi place sa joc fotbal... doar k baietzii nu ma lasa nu-i corect!!!!!!!!!!!! dar sunt bunicica la fotbal knd nu am pase proaste...adik knd imi dau cu stangu' in dreptu'

Deasemenea imi placea sa joc fotbal, jucam cumplit de mult cu verisorii mei, cred ca 2 ore pe zi asta faceam cand eram toti 3 impreuna... eram destul de buna ca portar, atata timp cat nu dadeau peste gard si nu ajungea mingea in marul vecinului
Sus
Autor Mesaj
anime_blink
2.lv-roller
2.lv-roller
anime_blink

Data inscrierii: 12/Iun/2007

MesajTrimis: 21/06/2007 20:31    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

=)) mi s-a intamplat si mie..jucam in curte cu 2 copii si am spart farul masinii vecinului...si altadata mi-am kuxat mana aparand in poarta... :'-( ...si de atunci nu mai stau in poarta...
Sus
Autor Mesaj
ShizNats
Administrator
Administrator
ShizNats

Data inscrierii: 11/Iun/2007

MesajTrimis: 06/07/2007 14:44    Titlul subiectului: wow Raspunde cu citat (quote)

Fetelor...adevarate sportive pe aici... :-P Eu din pacate, chiar daca am jucat baschet si voley pana in clasa a XII a, acum decat umbra de aceste jocuri a mai ramas...Dar mi-am cumparat in vara asta rachete si 2 mingii: una de fotbal, una de voley...si, la vreo 2-3 picnic-uri m-am jucat...
In rest am ajuns sa practic sportul numit: aruncatul cu diverse la oala de mancare...pe langa el, saritura din camera in camera, avand greutate in plus (aspiratorul)...rezistenta prin Carrefour (cu sau fara carucior), bineinteles sa nu uitam de probele de viteza la tastatura...Si ar mai fi: predarea stefetei din momentul coborarii din autobuz pana la birou...hmmm...exercitiile de incalzire fizica si aerobicul prin oras...Deh, cred ca le-am spus aproximativ pe toate...

V-am pupic...
PS: mi-e dor de-un baschet cu echipa... :weep:

Autor Mesaj
Dadada
Administrator
Administrator
Dadada

MesajTrimis: 26/07/2007 19:02    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Astea da sporturi :lol: Mi-as dori eu sa practic atatea si întocmai aceleasi :-P Sporturile de la scoala nu te ajuta prea mult in viata daca nu ai stofa de sportiv adevarat :closedeyes: Parerea mea!
Sus
Autor Mesaj
ShizNats
Administrator
Administrator
ShizNats

MesajTrimis: 26/07/2007 22:43    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

lol...Dadada-chan...o sa apreciezi asa de mult sporturile care le faci in scoala...uaaaaaaaaaaaaa...acum incerc sa fac macar exercitiile de incalzire si nici alea nu-mi ies... :weep:
Pup u...
Autor Mesaj
beauty_angel
1.lv-roller
1.lv-roller
beauty_angel

MesajTrimis: 27/07/2007 16:39    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

"era blonda si ii spuneam Alina, era destul de tanara, 17 ani, "eu am o antrenoare o cheama Carmen si are 17 ani(da nu e blonda e bruneta) ;-)
Sus
Autor Mesaj
Dadada
Administrator
Administrator
Dadada

MesajTrimis: 30/07/2007 03:41    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Citat:
ol...Dadada-chan...o sa apreciezi asa de mult sporturile care le faci in scoala...uaaaaaaaaaaaaa...acum incerc sa fac macar exercitiile de incalzire si nici alea nu-mi ies...

My dear friend... intotdeauna o lectie de viata folositoare :-) Tipic pentru tine :-D O voi tine minte si pe asta, desi nu cred ca voi reusi sa fac cine stie ce anul scolar ce vine pentru ca incep sa am probleme cu sanatatea :'-(

Citat:
eu am o antrenoare o cheama Carmen si are 17 ani(da nu e blonda e bruneta)

Daca zici tu ca asa e, atunci asa o fi :innocent: Cum sa ma contrazic cu tine? :whistle: De fapt, cred ca mi-ai aratat poza, daca nu ma insel, nu-i asa? :unsure:
Sus
Autor Mesaj
ShizNats
Administrator
Administrator
ShizNats

MesajTrimis: 30/07/2007 11:11    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cum asa dadada? Ce probleme de sanatate ai? Sper sa nu fie atat de grave...Oricum, ne auzim cand termini cu tabara si eu cand termin concediul...lol De astazi in doua saptamani...
V-am pupic...

Autor Mesaj
animalplanet2
1.lv-roller
1.lv-roller

Data inscrierii: 10/Iul/2012

MesajTrimis: 03/08/2012 06:05    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

This is simply amazing!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului rollinganime.MyForum.ro -> Sport Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro