rollinganime.MyForum.ro rollinganime.MyForum.ro
Funny times make you roll along with the anime!
rollinganime.MyForum.ro
FAQFAQ  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ProfilProfil  MembriMembri  GrupuriGrupuri  Mesaje privateMesaje private  AutentificareAutentificare 

Informatii concursuri

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului rollinganime.MyForum.ro -> Concursuri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Dadada
Administrator
Administrator
Dadada

Data inscrierii: 09/Iun/2007

MesajTrimis: 10/06/2007 14:32    Titlul subiectului: Informatii concursuri Raspunde cu citat (quote)

Momentan nu putem incepe nici un concurs din lipsa de membrii, insa de indata ce vom fi indeajuns de multi, vom incepe.
Toate concursurile se vor desfasura in mai numeroase etape, depinzand de concurs. Fiecare concurs va avea cel putin doua etape, in acestea fiind incluse si inscrierile. Fiecare concurs va oferi castigatorilor un premiu. Pentru nelamuriri, contactati unul dintre membrii echipei forumului RollingAnime.

Ultima modificare efectuata de catre Dadada la 15/08/2007 00:18, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Autor Mesaj
Momiji-Botan
3.lv-roller
3.lv-roller
Momiji-Botan

Data inscrierii: 10/Iun/2007

MesajTrimis: 10/06/2007 18:22    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Abia asteptam sa existe pe aici si un concurs!Dar...in ce va consta premiul?Ceva...o melodie frumoasa pe calculator,poze,sau ceva care nu e pe calculator ? Oricum,primul premiu este cel ca ai reusit sa-i depasesti pe ceilalti! :D:D.Oricum,supre ideea cu concursurile...pe majoritatea forumurilor exista asa ceva,dar pe mullte nu prea se reuseste sa se faca un concurs,pt ca nu este bine organizat,sau userii trec rar pe acolo si nu au cum sa vada vestile cele noi! :D:D
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Autor Mesaj
AkatsukI^El3ctro
AssAssiN Admin
AssAssiN Admin
AkatsukI^El3ctro

MesajTrimis: 11/06/2007 11:21    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

~Primul concurs va incepe cand vom fii 15 useri da cred ca vm incep sigur la 10 useri si primu concurs va fi unul de avatare ..... asa ca incepeti sa va faceti niste avatre :lol:
Autor Mesaj
Momiji-Botan
3.lv-roller
3.lv-roller
Momiji-Botan

MesajTrimis: 12/06/2007 00:31    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acest concurs este pe majoritatea site-urilor si tot ne gandeam...cum adik sa-ti faci avatar?Un astfel de concurs ar fi mai mult ceva de genul "Cine sta mai mult cu ochii in calculator si cauta ca disperatul avatare" :D:D,pt ca avatarul este o poza suficient de mica (virgula) care nu o prea poti modifica,sau face tu...
Oricum,participa cine vrea...probabil ca pt altii este o idee nemaipomenita asa ca speram ca nu a deranjat cu nimic postul nostru...
Sus
Autor Mesaj
Dadada
Administrator
Administrator
Dadada

MesajTrimis: 12/06/2007 00:34    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Crearea unui avatar implica creativitate, pricepere si multa imaginatie.... Daca ai o imagine, o poti prelucra astfel incat sa ajunga la dimenisiunile unui avatar si sa aiba anumite proprietati/efecte. Avatarele care le luati voi de pe net sunt făcute de anumite persoane carora le plac] sa faca avatare.
Sus
Autor Mesaj
Momiji-Botan
3.lv-roller
3.lv-roller
Momiji-Botan

MesajTrimis: 12/06/2007 00:43    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dadada a scris:
Crearea unui avatar implica creativitate, pricepere si multa imaginatie.... Daca ai o imagine, o poti prelucra astfel incat sa ajunga la dimenisiunile unui avatar si sa aiba anumite proprietati/efecte. Avatarele care le luati voi de pe net sunt create de anumite persoane carora le plac] sa faca avatare.

Probabil,dar noi nu avem niciun program excepțional pt a face vreun avatar,sau...ceva de genul asta..sa desenam...nu avem decat paintul ala in care desenezi cu mouse-ul si-ti tremura mana de ti se rupe pana si creionul din paint!Smile)Smile)
Sus
Autor Mesaj
Dadada
Administrator
Administrator
Dadada

MesajTrimis: 12/06/2007 00:46    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dar aveti Picasa, nu? Chiar voi mi l-ati dat si desi n-am incercat sa fac avatare cu el, din cate am vazut merge facut ceva cu el....
Sus
Autor Mesaj
Momiji-Botan
3.lv-roller
3.lv-roller
Momiji-Botan

MesajTrimis: 12/06/2007 00:49    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu mai avem picasa,probabil avem kittul pe undeva prin calculator,si in ceea ce priveste acel pogram...ajuta doar la suprapunerea a doua poze;nu prea e de ajutor :D:D
Sus
Autor Mesaj
Dadada
Administrator
Administrator
Dadada

MesajTrimis: 12/06/2007 00:58    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Merg multe lucruri facute cu picasa si sincera sa fiu si paintul a ajutat la unul dintre AMV-urile mele pentru credite, tot ce va trebuie este imaginatie...

*edit* (9:52)

Desi am spus ca (virgula) crearea unui avatar implica rabdare, multa imaginatie si bla bla bla, sa facem si o exceptie pt mine, va rog :-D Mi-am facut un avatar, daca se poate numi asa, dar are ceva daca e de tip GIF (ma refer la imagine statica, cea pe care am facut-o eu nu este)? Daca nu e buna asa, pot sa fac si una normala, nu-i problema... dar intrebam asa :whistle:
Sus
Autor Mesaj
uahanamiti
1.lv-roller
1.lv-roller

Data inscrierii: 20/Iun/2012

MesajTrimis: 15/07/2012 17:29    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Very useful information
Sus
Autor Mesaj
uahanamiti
1.lv-roller
1.lv-roller

Data inscrierii: 20/Iun/2012

MesajTrimis: 17/07/2012 05:19    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

It's much esiear to understand when you put it that way!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului rollinganime.MyForum.ro -> Concursuri Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro