rollinganime.MyForum.ro rollinganime.MyForum.ro
Funny times make you roll along with the anime!
rollinganime.MyForum.ro
FAQFAQ  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ProfilProfil  MembriMembri  GrupuriGrupuri  Mesaje privateMesaje private  AutentificareAutentificare 

InuYasha

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului rollinganime.MyForum.ro -> Inuyasha
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
anime_blink
2.lv-roller
2.lv-roller
anime_blink

Data inscrierii: 12/Iun/2007

MesajTrimis: 13/06/2007 23:03    Titlul subiectului: InuYasha Raspunde cu citat (quote)

wow...cate nu sunt de spus la inuyasha...oare de ce acest anime are atat de numeroase episoade? oricum...it's nice...are multe ocazii haioase, triste, dar de asemenea si romantice...personal prefer cuplul inuyasha&kagome, in loc de inuyasha&kikyo...inuyasha e asa dragutz knd e om... :innocent: :whistle: pacat ca nu exista si in realitate :weep:
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Autor Mesaj
Dadada
Administrator
Administrator
Dadada

Data inscrierii: 09/Iun/2007

MesajTrimis: 13/06/2007 23:30    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si mie mi-ar placea ca Inuyasha sa fie om si nu half-demon :-D E mult mai dragut... Chiar daca animeul are numeroase episoade, e un adevarat succes! Cred ca ce m-a fermecat mai mult la el a fost faptul ca (,) cuprinde momente care mai de care (funny, romantice, drame, ..... lista continua la nesfarsit) si chiar imi place ca si cuplu Inuyasha&kagome dar ca personaj o prefer pe kikiyo..
Sus
Autor Mesaj
Momiji-Botan
3.lv-roller
3.lv-roller
Momiji-Botan

Data inscrierii: 10/Iun/2007

MesajTrimis: 15/06/2007 13:16    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

O avea numeroase episoade,dar exista animeuri tare frumoase,pentru unii depasesc Inuyasha,care sunt si mai lungi.Noi nu am vazut toate episoadele din Inuyasha,pt ca sunt îndeajuns de greu de gasit,si ca sa le luam tine mult si ne mai uitam si la alte doua animeuri si la noi nu prea mai merge sa ne uitam la episoade pe internet nush d c si etc etc
dar Inuyasha este un anime supar,iar ca personaj este bine realizat.Noi preferam cuplul Inuyasha&Kagome.Si ne place mai mult de Kagome.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Autor Mesaj
anime_blink
2.lv-roller
2.lv-roller
anime_blink

MesajTrimis: 18/06/2007 21:58    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

avem voie sa facem spoilere? :-D a vazut cineva finalul inuyasha? cum se termina? :-/ din cate stiu pe naraku il omoara abia in filmul...uhm....parca 2...sau 3... :-D nuj..cn ma ajuta? si seria inuyasha nu cred k s-a terminat...aaa...inca ceva...exista o serie anime si o succesiune manga din inuyasha, nu? care e diferenta?
Sus
Autor Mesaj
Dadada
Administrator
Administrator
Dadada

MesajTrimis: 20/06/2007 09:16    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fara spoilere :no: Referitor la seria anime si seria manga... Majoritatea animeurilor sunt create dupa un manga (o revista ce cuprinde mai mult volume, un volum mai mult capitole). Deobicei, animeurile modifica oarecum scenele din manga, dar intr-un final se ajunge la acelasi sfarsit. Putine sunt insa animeurile care urmeaza intocmai manga-ul. De exemplu, la Death Note am fost uimita cum au copiat intocmai imaginile si replicile, ce sa mai spun de intamplari :-/ Fie ca citesti manga-ul sau te uiti la anime, tot aia este, doar ca animeul are si sountrack-uri si acelea ofera atmosfera :innocent: Deci, sper ca e îndeajuns de clar care e diferenta :whistle:
Sus
Autor Mesaj
anime_blink
2.lv-roller
2.lv-roller
anime_blink

MesajTrimis: 20/06/2007 14:27    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Aha....saru'mana :-) dar manga e doar o revista? nu e si film?
Sus
Autor Mesaj
Dadada
Administrator
Administrator
Dadada

MesajTrimis: 21/06/2007 01:49    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, manga-ul este o revista... Filmul nu intra neaparat in categoria anime... Un manga poate aparea si sub forma unei carti, depinzand de numarul de episoade al eventualului viitor anime... Deasemenea avem si noi in Romania, Revista Manga-Anime. E oficiala si o citesc majoritatea fanilor anime. E destul de buna ca (,) continut, dar si ca aspect. Grafica e îndeajuns de buna, ce pot sa spun :-/ Anyway, sper ca ai inteles ce inseamna manga :-|
Sus
Autor Mesaj
anime_blink
2.lv-roller
2.lv-roller
anime_blink

MesajTrimis: 21/06/2007 19:22    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dar manga e doar revista? sau poate fi si o înșiruire de audiovizual? :unsure: :unsure:
Sus
Autor Mesaj
ShizNats
Administrator
Administrator
ShizNats

Data inscrierii: 11/Iun/2007

MesajTrimis: 25/06/2007 16:46    Titlul subiectului: lol... Raspunde cu citat (quote)

:offtopic:
anime_blink, fii atenta:

MANGA = desenul pe hartie...si atat...sau in compus electronic sub forma grafica jpg, png, bmp...eventual fara animatie, chiar daca, vei mai observa cate un amv facut din manga-uri...iar in background sa fie pusa o melodie...

ANIME: desenul propriu-zis, animat pe care-l urmaresti tu pe A+...

Sper ca te-am lamurit... si te-am pupic...

Autor Mesaj
anime_blink
2.lv-roller
2.lv-roller
anime_blink

MesajTrimis: 25/06/2007 21:53    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ms k m-ai lamurit si ms de pupic...:"> revenind la inuyasha....am creat acest topic pentru a fi general si a se discuta despre diverse aspecte ale animeului....spre exemplu....knd au fost inuyasha, kagome, miroku, sango, myoga si kyrara in nuj ce pestera au vazut o preoteasa nu mai stiu cum o chema :-D kre se luptase cu youkai si in final din inima ei...sau ceva de genu a iesit shikon no tama...si se explica ce reprezinta..in fine..in final...o arata pe kyrara alaturi de acea miko...k si cum ar fi fost a ei, cum era a lui sango....ce insemna aia? k nu am inteles nimik.... :whistle: :unsure: :-D
Sus
Autor Mesaj
ShizNats
Administrator
Administrator
ShizNats

MesajTrimis: 26/06/2007 09:32    Titlul subiectului: lol Raspunde cu citat (quote)

Nu as putea sa te lamureasc...dar hai sa vorbim de Inuyasha in general...
Si anume ca producatorii acestui anime....care sunt Sunrise Inc. Am tinut neparat sa spun acest lucru, deoarece ei sunt si producatorii anume-ului COWBOY BEBOP...si al anime-ului meu preferat: MAI HIME / MY OTOME...
De altfel, Kaoru WADA, este cel care a compus ost-ul pentru acest anime...
Cele mai faine opening-uri sunt: HITOMI - i am si V6 - change the world...
Cele mai faine ending-uri sunt: AYUMI HAMASAKI - dearest si NAMIE AMURO - come...
Am toata seria, in afara de filme...dar nu am apucat sa ma uit nici in timpul de fata...Sa-mi fie rusine... :whistle:
V-am pupic...
Autor Mesaj
Momiji-Botan
3.lv-roller
3.lv-roller
Momiji-Botan

MesajTrimis: 26/06/2007 11:52    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Wow!Ai toata seria si nu ai apucat sa te uiti?Si noi vroiam sa vedem acest anime...dar nu am mai gasit pe youtube nimic,ne-am uitat la alte animeuri...si...diverse...Si asa nu am apucat sa le vedem Smile)Smile). Oricum,am vazut filmele mai demult...desi...nu intelegeam chiar asa de bine engleza,fiind cls a VI-a pe la inceput (noi facem eng din a V-a) si stateam sa cautam in dictionar...etc. Oricum am vrea sa vedem candva toata seria...Dar mai avem multe animeuri pe care am vrea sa le vedem,inclusiv Mai hime/Mai Otome...
Sus
Autor Mesaj
ShizNats
Administrator
Administrator
ShizNats

MesajTrimis: 26/06/2007 12:31    Titlul subiectului: lol Raspunde cu citat (quote)

Ma bucur fetelor ca vreti sa vedeti si alte anime-uri...inclusiv preferatele mele... :blush:

Sa revenim la Inuyasha, anime-ul...Ceea ce mi-au placut si nu trebuiesc ignorate, sunt vocile actorilor...nu stiu întocmai cum sa-i numesc in romana...dar in japoneza de numesc seyiuu . Cel mai mult cred ca mi-a placut vocea lui Sango, interpretata de Kuwashima Houko...
Cam atat pentru astazi...V-am pupic...
Autor Mesaj
Momiji-Botan
3.lv-roller
3.lv-roller
Momiji-Botan

MesajTrimis: 30/06/2007 21:31    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da...Kuwashima Houkou este de întocmai si o cantareata;si o interpreteaza bine pe Sango.Kuwashima Houkou canta de asemenea si openingul si endingul de la Blue Gender,si este vocea Filliei,din Slayers,si canta endingul de la Slayers Try.

Voci bune mai au si kagome si Kikyou,si Naraku...Toata lumea interpreteaza bine :-D:-D.
Sus
Autor Mesaj
anime_blink
2.lv-roller
2.lv-roller
anime_blink

MesajTrimis: 30/06/2007 23:04    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

shiznats, e parerea ta k Cele mai faine opening-uri sunt: HITOMI - i am si V6 - change the world...
Cele mai faine ending-uri sunt: AYUMI HAMASAKI - dearest si NAMIE AMURO - come
in opinia mea cele mai faine endinguri sunt I every heart II dearest III fukai mori...in fn... :-D mie personal imi place vocea lui miroku :X:X:X
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului rollinganime.MyForum.ro -> Inuyasha Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro