rollinganime.MyForum.ro rollinganime.MyForum.ro
Funny times make you roll along with the anime!
rollinganime.MyForum.ro
FAQFAQ  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ProfilProfil  MembriMembri  GrupuriGrupuri  Mesaje privateMesaje private  AutentificareAutentificare 

Momente super...haioase, triste, romantice..etc

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului rollinganime.MyForum.ro -> Inuyasha
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
anime_blink
2.lv-roller
2.lv-roller
anime_blink

Data inscrierii: 12/Iun/2007

MesajTrimis: 15/06/2007 14:46    Titlul subiectului: Clipe super...haioase, triste, romantice..etc Raspunde cu citat (quote)

Vreau sa vad numeroase multe posturi...
Haioase: cred k de fiecare data knd ii zice kagome "Osuwari" lui inuyasha...si mi-a placut la nebunie knd sango era cat pe ce sa se sarute cu inuyasha...pacat k n-au apucat pt k...a intervenit kagome cu replica celebra... :lol: de întocmai haioase mi-se par momentele knd se intalnesc inuyasha cu kouga :lol:
Triste: in primul rand knd i-a vazut kagome pe inuyasha si pe kikyo imbratisati si a fugit acasa..episodul ce a urmat (nuj ce nr) a fost teribil de trist... :-( si....pfffff :-| knd inuyasha fuge dupa kikyo si o lasa balta pe kagome
Romantice: cand inuyasha a luat-o in bratze pe kagome...:X:X:X:X si knd se saruta in filmul 2 :X
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Autor Mesaj
Dadada
Administrator
Administrator
Dadada

Data inscrierii: 09/Iun/2007

MesajTrimis: 26/07/2007 14:21    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hmm, nu am vazut toata seria inca :-| Abea la eps 117 sunt :-| dar din cate am vazut eu pana acum....

Haioase: mi-a placut porțiunea din episodul 31 in care Inuyasha era fff obosit si a adormit in timp ce kagome mergea cu bicicleta... apoi kagome, cand a vazut spunea in continuu "I'd better be quiet, quiet, quiet, etc ....." si pana la urma s-a lovit un pic de o piatra cu roata si Inuyasha a cazut :lol: faza tare e ca kag nu a observat si zicea in continuare "quiet, quiet, quiet...." :lol: Cam asa:
[URL=http://imageshack.us]Momente super...haioase, triste, romantice..etc[/URL]

Triste: Oh, no! Episoadele 105, 106, 107 cand Kag aproximativ moare :'-(

Romantice: Satte, satte, satte... what should I choose? :hmmm: I think episode 19 cand Inuyasha decide sa o trimita pe Kagome acasa si sa nu o lase sa se mai intoarca pt a nu fi in pericol anymore :-|

Whew! Grea decision! Butt it's over now so I can relax :-) Thbaks for this topic! :smile:
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului rollinganime.MyForum.ro -> Inuyasha Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro