|
|
 |
|
Dadada Administrator

Data inscrierii: 09/Iun/2007 Mesaje: 58
|
|
 |
|
 |
|
Trimis: 21/06/2007 01:41 Titlul subiectului: |
|
|
Well, in de seamă i-as da 3 stelute jumatate pe o scara de la 1 la 5, unde 5 reprezinta cea mai buna nota, iar 1 cea mai mica... In inițialul rand, vreau sa-ti spun ca nu am scazut nici un punct de nicaieri, eu doar am adunat punctele bune Dar presupun ca vrei sa afli o parere mai detaliata astfel incat iti voi spune exact ce nu am adunat... Naturaletea personajelor este perfect distrusa! Nu seamana cu personajele din Kaleido Stage. Tocmai de aceea ti-am votat fan ficul suficient de bine (parerea mea) si ceea ce ti-a ridicat votul a fost ca am luat personajele drept inventate si nu ca cele originale si am considerat ca doar impartasesc acelasi nume si aceeasi infatisare. Asta a fost componentă rea, acum vestile bune Dialogul este prezent peste tot, foarte putina naratiune, întocmai cum imi place mie! Modul tau de a povesti si de a crea replicile este unic si chiar te reprezinta si sa-ti spun sincer, in fiecare personaj este o buna parte din tine, exact modul tau de a fi Povestea m-a facut oarecum curioasa, abea astept sa vad ce se va intampla si sincera sa fiu, ceea ce ma face curioasa este modul in care tu abordezi fiecare situatie si modul in care "faci personajele sa vorbeasca" Si in final, iti urez spor la postat in continuare, mi-a placut fan ficul pana aici si sper ca pana sambata dimineata sa pui si continuarea pt ca eu sambata dimineata plec...  |
|