rollinganime.MyForum.ro rollinganime.MyForum.ro
Funny times make you roll along with the anime!
rollinganime.MyForum.ro
FAQFAQ  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ProfilProfil  MembriMembri  GrupuriGrupuri  Mesaje privateMesaje private  AutentificareAutentificare 

My story about kaleido

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului rollinganime.MyForum.ro -> Fan Fiction
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
beauty_angel
1.lv-roller
1.lv-roller
beauty_angel

Data inscrierii: 18/Iun/2007

MesajTrimis: 19/06/2007 15:44    Titlul subiectului: My story about kaleido Raspunde cu citat (quote)

Ok are mega multe greseli de tastatura da ma rog
Cap.1. O veste ciudata
Trecusera un an doi de cand Sora&leon facusera Tenshino o waza.Desigur intre timp mai facusera si alte spectacole;doua mai importante fiind "Eternal Love"si "Frumoasa din padurea adormita".
Intro zi Kalos ii chema pe Sora&leon in biroul lui pt.a le spune cv.
Kalos:Eu si Sarah vom merge in Europa la cererea lui Mister Keneth,in sfarsit vreau ca voi doi sa aveti grija de kaleido stage cat timp voi fi plekat.
Leon:Dar domanule,insist ca dupa spectacolul de maine seara sa ne luam o vacanta!Suntem obositi de atatea spectacole!
Sora(razand):Aha!
Kalos:Ooof!Desi numi convine va voi da o vacanta de 3 saptamani.Dar asta numai daca spectacolul de maine va fi....
Sora&Leon:Da!Domnule!Va fi perfect(razand)
Ei doi iesira si Leon o intreba pe Sora:
Leon:Nu ti se pare ciudat ka Kalos&Sarah vor merge IMPREUNA in Europa?
Sora incepu sa rada si nu se opri abia dupa 10 min.
Leon:De ce razi??
Sora:Pai da,de vreme ce n-ai fost de la inceput aici iti voi explika.Kalos&Sarah erau impreuna inainte sa se infiinteze Kaleido Stage.......................si pana la urma el si-a rekunoskut sentimentele fata de ea.
Leon:Si dupa aceea..!
Sora:Eeeee....ce vroiai??Sa stau acolo sa-i privesk pe porumbei??!
Leon&Sora incepura sa rada si au tot ras pana au ajuns acasa.
Leon:OK!Mersi pt.explikatii!Si pt k miai spus planul!
Sora:Ehe....n-ai pt ce!Noapte buna!
Leon:Da noapte buna!Ai grija sa nu ti se intample ceva!
Sora:Huh?
Leon:Nimik!Noapte buna!
Si asa o saruta usor pe frunte si amandoi se dusera la culkare!

Cap.2 Un plan bine fakut
A doua zi,dimineata,toata gasca se duse sa manance inafara de Sora care inka dormea.Leon le povesti planul Sorei.Toti au fost de acord sa faca spectacolul mai elegant pt.a lua o vacanta.
Leon:Eu si Sora vom perfectiona manevra!
Mya:Eu voi ruga sa se faca o atmosfera mai incendiara!
May:Bun!Atunci,Rosetta!Ne vom perfectiona si noi!
Rosetta:Haii!!
Leon inca se antrena cand aparu Sora.Fu foarte mirata sa vada ca Leon se antreneaza pt. o noua miscare SINGUR.Leon ii explik planul de imbunatatire a scenei.Amandoi incepusera sa se antreneze in timp ce Mya dadea instruktiuni si cerea pareri lui Cathy-san.In sfarsit totul era gata si spectacolul a iesit perfect.Toti au primit acordul de a primi o vacanta.
A doua zi Kalos&Sarah plekara in Europa .

Cap.3 Fata nou venita
Soarele isi revarsase de mult razele insa toata gasca dormea.Erau obositi dupa spectacolul de ieri.Toata mulțimea inafarade Leon care se trezi tare devreme sin u avea situație simtind ca o surpriza va avea loc(una placuta sua exact opusul ei).
Cand intr-un sfarsit toata societatea se scoate din somn se hotararsera sa iasa afara cu patinele.
Leon:Eu n-am chef mergeti voi eu o sa asigur siguranta scenei.
Sora:Esti sigur?Ne vom distra.Si in plus scena are singura grija de ea.
Leon:Da!Duceti-va!Eu raman.
Leon habar n-avea cel asteapta findca a ramas Acasa insa Sora se bucura fiindca asa ii va iesi planul.
May:Totul merge întocmai cum am planuit huh?
Rosseta:Paid da,doara Sora stie ce sa faca!
Toata omenirea rase si intre timp se indreptara la aeroport.
Sora:Buna Aiko!!Ma bucur muult sa te vad!!
Aiko:Daa si eu Sora a trecut cred o vremee….
Aiko era o fosta prietena de-a lui Sora cu care s-a intalnit Franta.Avea ochii verzi si parul mov tuns detsul de scurt.Nu avea mai mult de 13 ani deic era pe la varsta lui rosetta.
Toata lumea:Bine ai venit Aiko!
Aiko:Ai niste prieteni superi Sora!
Sora;Stiu!
May:Deci Sora nun e-a spus inca de ce ai venit astept sa imi spuna cineva.
Sora:Aiko a venit san e ajute la pregatirile pentur marele spectacol scuza-ma daca nu ti-am spus.
May;A…… scuze Sora nustiam erma curioasa!
Sora: bun sa incepem!
Mia:Dar nu mai trebuia sa vina un baiat???
Sora:O daa! Uitasem.Aiko unde e Aimeri?
Aiko:A zis ca vine mai tarziu ca are ceva dificultăți de rezolvat cu Alan.
Sora:Tot nu l-ai convins??/
Aiko:Nu e ata d necomplicat precum pare! E fooarte incapatanat.
Sora:Ma rog!May iti sti treaba sa incepem pana nu se face intuneric!

Cap 4.Un tip tare rafatat
Era vreo 7 seara si toata lumea lucra pentru a face o petrecere frumooasa nu gluma!
May:Deci iti place cappuccino?
Leon:Ti-am mai spus de mii de ori ca urasc toate bauturile!Nu vrie sa intelegi?
May:Dar Leon-san ahm stati! Ce ziceti de un wiski?
Leon:Tu femeie…doamna…domnisoara ma rog cum te-o fi chemand eu ma duc Acasa si n-am trebuință de nici o bautura ai priceput??
Intre timp la kaleido stage…..
Aiko:deci daca aici vom schimba putin chestiile si hmm..aha am o idée!
Sorei ii suna tel.
Sora:Alo!Da..May oo nuu!asta nu se poate
May:Bad a sincer nu mai stiu ce sa fac Soraa!!!
Sora: Uff si acuma trebe sa soseasca Aimeri nu mai poti s ail tii???/
May:Nuu te rog fa ceva! Sor!
Sora:bine bine nut e ambala voi incerca sa merge u sit u de duci dupa Aimeri.
May:Eu??Ai inebunit?
Sora se infuria si urla:Ce vrei??Sa il ti pe Leon sau sa te duci dupa Aimeri??
May:Bine bine!Ne intalnim langa gara in 20 de min.!
Sora:In regula!
Sora:trebuie sa plec se pare ca s-au mai schimbat lucrurile pe aici trebuie sa merg s ail tin p Leon deoparte in timp ce may se duce dupa Aimeri.
Aiko:Ok!Nu-ti fa griji avem noi grija!
Intre timp in Europa mai exact Grecia.
Sarah:E super aici!
Kalos:Dah…
Sarah:Ce e?Nu iti place?
Kalos:Aaa nu doamne feir imi place doar ca sper ca se decsurca cei 2 la kaleido stage
Sarah:ufff nu poti sa te gandesti decat la kaleido nu poti sa te gandesti si la mine?
Kalos incepu sa rada si o saruta pe obraz:Bad a!
Intre timp la gara Sora era deja acolo iar Leon era solitar caci may ii zise ca pleaca si ca nu il mai suporta.
Sora:Leeeonnn!! Saluut!
Leon fu extrem mirta sa vada ca Sora e acolo insa ca de obicei privi fara jena sa fara uimere catre roscata.
Leon:Ce cauti aici?
Sora;hmm am auzit ca cineva s-a purtat tare urat cu cineva azi!
Leon:Ah…Uffff cum le stii pe toate??
Sora incpeu sa rada si il lua de umar vrand sa-l pli,be:Ahmm..mi-a soptit un porumbel.
Amandoi incepura sa rada si se plimbau asa si Leon uita toata cearta cu May.
Insa dupa colt ii privea may spunandu-si in minte:Cum reuseste??ce are ea de il poate inmuia pe leon?ooo am uitat de Aimeri!!!Vai..
Si fugi la aeroport.
Aimeri:Vaaii ce oras stupid.ce oamnei stupizi….Alan avea dreptate e taree nasol si stupid..
May:Bine ai venit eu sunt..
Aimeri:Da..May Wong..cea care a castigat festivalul nu?
May era atat de fericita ca ii cunoaste numele..inact rosii
May:DA!
Aimeir era un baiat de vroe 19-20 de ani extra fitos care a fost antrenat de Alan.Avea paru’movului si surpriza era varul lui Aiko insa el crescuse in Franta si de aceea parinti i-au dat nume francez in timp ce vara lui crescuse in Japonia si de aceea parintii i-au dta nume japonez.
May:Decii…ahm iti place orausl nostrum?
Aimeri:E stupid la fel ca si oameni!
May: gata sa planga:C..c…cum??
Aimeri:Exact ce ai auzit!!Oamnei nu sunt buni de nimic nsutiu nimic sin u sunt in dispoziție de nimic!
May:Atunci de ce dumnezeu ai venit/???
Aimeri se incrunta:Nustiu !!Chiar nustiu!!
May se stapanii si rasufla usor.Il conduse pana la Klaieod unde il asteptau toti.
Aiko:Aimeriii bine ai vneit!
Aimeri fu fooarte mirat s vada:Tuuu??Aici??
Aiko:Exact,vere!Si voi arata ca sunt de mii de ori mai buna decat tine!
~~~To be continued~~~
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Autor Mesaj
Dadada
Administrator
Administrator
Dadada

Data inscrierii: 09/Iun/2007

MesajTrimis: 21/06/2007 01:41    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Well, in de seamă i-as da 3 stelute jumatate pe o scara de la 1 la 5, unde 5 reprezinta cea mai buna nota, iar 1 cea mai mica... In inițialul rand, vreau sa-ti spun ca nu am scazut nici un punct de nicaieri, eu doar am adunat punctele bune :-P Dar presupun ca vrei sa afli o parere mai detaliata astfel incat iti voi spune exact ce nu am adunat... Naturaletea personajelor este perfect distrusa! :no: Nu seamana cu personajele din Kaleido Stage. Tocmai de aceea ti-am votat fan ficul suficient de bine (parerea mea) si ceea ce ti-a ridicat votul a fost ca am luat personajele drept inventate si nu ca cele originale si am considerat ca doar impartasesc acelasi nume si aceeasi infatisare. Asta a fost componentă rea, acum vestile bune :-) Dialogul este prezent peste tot, foarte putina naratiune, întocmai cum imi place mie! ;-) Modul tau de a povesti si de a crea replicile este unic si chiar te reprezinta si sa-ti spun sincer, in fiecare personaj este o buna parte din tine, exact modul tau de a fi :smile: Povestea m-a facut oarecum curioasa, abea astept sa vad ce se va intampla si sincera sa fiu, ceea ce ma face curioasa este modul in care tu abordezi fiecare situatie si modul in care "faci personajele sa vorbeasca" :-) Si in final, iti urez spor la postat in continuare, mi-a placut fan ficul pana aici si sper ca pana sambata dimineata sa pui si continuarea pt ca eu sambata dimineata plec... :'-(
Sus
Autor Mesaj
ShizNats
Administrator
Administrator
ShizNats

Data inscrierii: 11/Iun/2007

MesajTrimis: 25/06/2007 14:52    Titlul subiectului: lol Raspunde cu citat (quote)

Hai sa ma bag si eu putin pe aici...Am citit fanfic-ul, cunosc desenul...Sunt faine amandoua...insa opera ta lasa de dorit...poate sunt eu extraordinar de pretentioasa, fiind beta (un fel de editor)...In primul rand intr-un fanfic, prescurtarile cuvintelor nu prea se fac. Exista nespus de putine expresii. Stilul autorului trebuie sa fie clar, mai ales in scriere: folosirea literei "k" in locul grupului "ca" este una dintre erorile majore care duc la disparitia cititorilor...
Dialogurile, in general, trebuie sa contina si niste note de autor...sau sentimente interioare, simtaminte pe care personajul le simte...sau autorul (adica tu) le descrie...Trebuie sa spun ca, nici marele maestru in artele dialogurilor, anume Caragiale, nu ar fi reusit sa scrie asa opere fara susținerea acestor cuvintele puse in proza...
Oricum pot spune ca ai nota 10 pentru faptul ca ai întrebuințat terminatiile si cuvinte din limba japoneza...Pentru indiferent ce nelamurire poti apela la mine...Te-am pupici... :kissing2:

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Autor Mesaj
tabernaculum
1.lv-roller
1.lv-roller

Data inscrierii: 01/Iul/2012

MesajTrimis: 22/07/2012 17:58    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

This is awesome!
Sus
Autor Mesaj
misanchik
1.lv-roller
1.lv-roller

Data inscrierii: 20/Iul/2012

MesajTrimis: 07/08/2012 08:41    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

I am glad to learn something new! In general, a positive attitude to all the people who do not stand still, and learn something new.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului rollinganime.MyForum.ro -> Fan Fiction Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro