rollinganime.MyForum.ro rollinganime.MyForum.ro
Funny times make you roll along with the anime!
rollinganime.MyForum.ro
FAQFAQ  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ProfilProfil  MembriMembri  GrupuriGrupuri  Mesaje privateMesaje private  AutentificareAutentificare 

Personaje controversate

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului rollinganime.MyForum.ro -> Kiddy Grade
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
anime_blink
2.lv-roller
2.lv-roller
anime_blink

Data inscrierii: 12/Iun/2007

MesajTrimis: 12/07/2007 15:47    Titlul subiectului: Personaje controversate Raspunde cu citat (quote)

Boon...tin sa spun de la inceput k am vazut seria Kiddy Grade de 7 ori, si de fiecare data, nu am pierdut nici un episod, mi-am lipit ochii de ecran si de subtitrare..dar tot n-am inteles.. :lol: scz....lol...parerea mea Kiddy Grade in sine e controversat insa consider ca Eclair e un personaj foarte controversat, adik...ce-i cu trecutul ei? Oare exista informatii despre locul nasterii ei sau despre parintii ei? :whistle: si inca o intrebare mai am...in episodul cu chevalier d'auteriche (unul dintre ele :-D ) Eclair avea niste amintiri in care arata...mai batrana, si...atunci ce era cu ea? Nu era penis ES? Si cum de a ajuns membru ES? Ea tot se intreba, dc are GOTT necesitate de ajutorul meu? AAA..si, ce-i cu amintirile alea in kre ea o salveaza pe Lumiere, kre era un copilas mic si neajutorat, iar apoi devine si ea ES member...~X( nu mai pricep nimik ~X(
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului rollinganime.MyForum.ro -> Kiddy Grade Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro