rollinganime.MyForum.ro rollinganime.MyForum.ro
Funny times make you roll along with the anime!
rollinganime.MyForum.ro
FAQFAQ  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ProfilProfil  MembriMembri  GrupuriGrupuri  Mesaje privateMesaje private  AutentificareAutentificare 

Sumar al filmelor vazute recent

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului rollinganime.MyForum.ro -> Filme
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Dadada
Administrator
Administrator
Dadada

Data inscrierii: 09/Iun/2007

MesajTrimis: 12/06/2007 01:14    Titlul subiectului: Sumar al filmelor vazute recent Raspunde cu citat (quote)

In seara asta am vazut TEARS of the SUN (Lacrimile Soarelui) .Stiam ca e un film de actiune, dar ma asteptam la ceva mai mult. Toata povestea se bazeaza pe supravietuirea unor bastinasi protejati de o echipa de militari trimisi intr-o misiune (de a salva doctorul bastinasilor respectivi). In tribul respectiv se afla si mostenitorul "tronului" dca il pot numi (viitorul lider daca va este mai clar), fapt nestiut de echipa pana intr-un anumit punct, cand afla de ce sunt urmariti de o alta echipa (chiar din cauza liderului tribului, Arthur). In fine, abea supravietuiesc si sunt cat pe ce sa moara toti supravietuitorii la portile orasului la care trebuiau s ajunga pt a fi in siguranta. Cam asta este, un sumar al filmului ce a durat cam doua ore.... Va imaginati ca actiunea nu e chiar atat de mare pe parcursul a doua ore pt o poveste atat de scurta...

Daca ar fi sa-i dau o nota, ar merita un 7 dupa parerea mea si sincer, nu vi-l recomand decat daca va plictisiti...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Autor Mesaj
Momiji-Botan
3.lv-roller
3.lv-roller
Momiji-Botan

Data inscrierii: 10/Iun/2007

MesajTrimis: 15/06/2007 13:49    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Filme recent vazute?Wow,asta sigur nu e domeniul nostru.Nu am mai vazut un film de cel putzin patru luni.Smile)Smile)
Am citit rezumatul tau si nu prea am intzeles multe.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Autor Mesaj
Dadada
Administrator
Administrator
Dadada

Data inscrierii: 09/Iun/2007

MesajTrimis: 15/06/2007 14:05    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Poate nu v-ati straduit indeajuns de mult sa intelegeti, am scris cat de clar am putut si nu cred ca e imposibil de inteles despre ce e vorba. Topicul a fost creat pentru sumarul filmelor vazute recent, daca nu este domeniul vostru, atunci nu postati. Warning 1
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului rollinganime.MyForum.ro -> Filme Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro